SLIM FIT®

DËRGESË E SIGURT! Mos u shqetëso! Ne e marrim seriozisht sigurinë e klientëve tanë! Korrierët tanë ndryshojnë maskat dhe dorezat çdo dy orë. Procesi i transportit dhe pagesa zhvillohet pa kontakte të drejtpërdrejta.

Shape your life!

PRODUKT 100% BIMOR

POROSISNI PËRPARA MBARIMIT TË ORARIT QË TË PËRFITONI NGA OFERTA

Kujdes! Oferta me transport FALAS në 48 orë dhe pagesë me dorëzim skadon sot për shkak të kërkesës së tepërt të produktit

PSE SLIM FIT®
ËSHTË KAQ EFEKTIVE

Deri tani, SlimFit është mënyra më e mirë për të humbur peshë sot. Përparësia e saj kryesore është se është një mënyrë shumë e thjeshtë. Thjesht merrni kokrrat Slim Fit sipas udhëzimeve dhe përmbajuni në një dietë për të parë se si kilogramët e akumuluar largohen brenda disa ditësh dhe me përfitime shëndetësore.
Earl Lawrence Mindell
një nutricionist i njohur Kanadez, përvojë praktike

E PËRBËRË NGA:

PËR GARANCI TUAJ ✅

Ne bëjmë çmos për të ofruar produktin, në çdo zonë të Italisë, brenda 24 orëve. Zakonisht duhen 48 orë.

Klientët tanë nuk mund të gabojnë...

4,783 Shqyrtimet e klientëve

5 Yjet

4 Yjet

3 Yjet

2 Yjet

1 Yjet

HISTORI TË KLIENTËVE TANË

PYETJE TË SHPESHTA

Transporti është falas me dorëzim në 24/48 orë dhe pagesë me dorëzim

Po, për të siguruar komoditet dhe siguri më të madhe, ne ofrojmë Pagesë me dorëzim, ju mund të paguani direkt te korrieri kur të mbërrijë në shtëpinë tuaj!

Nga momenti i porosisë tuaj, Zendea Gazebo do të mbërrijë në shtëpinë tuaj brenda 24/48h

Ju mund të paguani për porosinë tuaj në mënyrë të përshtatshme gjatë dorëzimit

Sigurisht! kthimi është falas brenda 30 ditëve nga data e dorëzimit!

www.exclusivestore.it – Politika e privatësisë – Na kontaktoni

Ne besojmë se një klient i kënaqur është një klient që kthehet. Për këtë, ne dëshirojmë që blerja juaj të jetë sa më e thjeshtë dhe e sigurt. Shërbimi ynë ndaj klientit është aktiv 24/7 për të garantuar secilin prej klientëve tanë ndihmën e denjë për produktet që ne shesim. Për çdo pyetje në lidhje me blerjen tuaj, kontaktoni info@special-gift.eu (ndoshta me numrin e telefonit me të cilin keni bërë blerjen), kjo do të ndihmojë Shërbimin e Klientit t’ju ofrojë ndihmë më të përshtatshme. Ne garantojmë se do të bëjmë çmos për të zgjidhur çdo problem. Qëllimi ynë, në fakt, është të krijojmë një marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë. Ne e dimë se blerjet në internet mund të duken të rrezikshme për shumë njerëz, por dijeni se nuk ka asnjë rrezik me mbrojtjen tonë për kthimin e parave dhe paratë në dorëzim.

Mohim përgjegjësie: produktet e rekomanduara në special-gift.eu shiten sipas përkatësisë, prandaj nuk është as prodhuesi dhe as shitësi zyrtar i secilit produkt individual që mund të gjeni në faqen tonë. Prandaj, për çdo kërkesë për rimbursim ose probleme të tjera për produktet e blera përmes roishop.it, duhet t’i drejtoheni gjithmonë shitësit zyrtar. Megjithatë, ne do të jemi në dispozicion për t’ju ndihmuar dhe mbështetur.
Produktet rishikohen për qëllime informative: në asnjë mënyrë nuk është e mundur të garantohen rezultate të caktuara, shanset e suksesit të çdo rezultati ndryshojnë nga klienti në klient. Ky blog nuk është gazetë pasi përditësohet pa periodicitet. Prandaj nuk mund të konsiderohet produkt editorial në bazë të ligjit nr. 62 datë 7.03.2001. Disa imazhe në blog janë gjetur në ueb, nëse besoni se mund të cenojnë të drejtat tuaja, ju lutemi na njoftoni dhe ato do të hiqen menjëherë.