PRIMA PROGNOSE

Den revolusjonerende komplette syklusen for lår, armer, mage og hofter

Merk følgende! GRATIS vekttest utløper i dag 27/03/2023 ⏳

AKSELERERER METABOLISMEN

REDUSERER VOLUM

GÅ NED I VEKT

AVVIK MAVE OG HØFTER

DEN REVOLUSJONÆRE LØSNING

Prima Prognose er et kosttilskudd som lar deg utføre en effektiv lokal behandling, redusere fett og cellulitter der det påføres og på strekkmerkene som påvirker huden.

Å gå ned i vekt er ikke en lett oppgave, og hvis du prøver å gå ned i vekt vet du at dette oppdraget kan være vanskelig og komplisert.

Dette kosttilskuddet med lokal handling

Laget og utviklet av et team av ernæringseksperter, er det det beste middelet for en definert og slank mage. Den fungerer som en kraftig stoffskifteforsterker i spesifikke områder ved å stimulere fettvev til å brenne fett og cellulitter

Ideell for å bekjempe cellulitter, urenheter og toning av vev, samt redusere abdominal og abdominal omkrets

En enkel gest å gjøre en gang om dagen for å føle og føle deg bedre med deg selv.

Vi anbefaler at du benytter deg av kroppsvekttesten og diagnosen.

Finn ut hvordan og hvor lenge Prima Prognose vil forandre kroppen din.

Kundene våre kan ikke ta feil…

Liv Nilsen:
Noen år etter fødselen ble jeg fryktelig feit. Da jeg hentet datteren min Maria fra skolen, pekte barna på meg: “Se på denne hvalen!” – Jeg hørte bak meg. Jeg skammet meg så mye fordi jeg ønsket å være et forbilde for datteren min, men jeg kunne ikke engang leke med henne. Heldigvis hørte jeg om dette nye middelet. Etter 30 dagers bruk gikk jeg ned 21 kg. Nå føler jeg meg attraktiv og jeg kan endelig følge datteren min.

Per Kristiansen :
Takket være Liprox Dren klarte jeg å gå ned 21 kg på 30 dager. Min kone skjeller meg ikke lenger, til nå har jeg alltid hatt følelsen av at magen min ligner på en kvinne i åttende måned. Han fortalte meg også en gang at jeg pustet veldig tungt. Takket være denne kuren føler jeg meg som en 100% mann.